Portada > Actualitat > Agenda > Música en Viu 5

Música en Viu 5

Dia i hora: divendres 25/07/2008 de les 22:00 a les 23:55

Lloc: Plaça Joan Orpí

Organitza: Regidoria de Cultura

Música en Viu 5


TooBass Quartet
Aida Beltrán - Víctor Ferragut tuba tenor - Carles Lorente - Óscar Senén tuba

Concert

1ª Part:
Oblivion A. Piazzola/arr. J.J Serrano
Bohemian Rhapsody F. Mercury/ arr. J. Estruch
Dues Fantasies Albert Guinovart
Carnival of Venice J.B. Arban/ V. Ferragut

2ª Part
La tempranica G. Giménez/arr. Ò. Senén
El Barberillo de Lavapiés (selecció) Barbieri/arr. V.Ferragut
William Tell G. Rossini/ P. Smalley
Toccata i Fuga J.S. Bach/ D. Taylor
El sombrero de tres picos (La Molinera) M. de Falla/arr. Ò. Senén

TooBass Quartet neix en el si de l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) realitzant nombroses audicions dintre l'àmbit acadèmic. A principis del curs 2006/2007 sorgeix la iniciativa del grup de fomentar i difondre l'ús de la tuba, així com donar a conèixer la seva música i les seves possibilitats a través de la música de cambra fora les aules.
L'escàs repertori original amb el qual compta aquesta atípica formació genera que el grup hagi de realitzar multitud de transcripcions, així com afavorir la potenciació d'un nou repertori mitjançant la producció pròpia i l'encàrrec d'obres.
El quartet interpreta compositors com Stevens, Bruckner, Bach, Mozart o Rossini entre d'altres. Recentment ha estrenat obres de compositors com Albert Guinovart, Ximo Cano o d'Òscar Senén. El quartet ha actuat a les Illes Balears, Catalunya i Comunitat Valenciana.
La direcció musical del grup corre a càrrec de Pablo Manuel Fernández, Tuba Solista de l'OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya) i professor de l'ESMUC. El conjunt actualment està integrat per Aida Beltrán i Víctor Ferragut (Tuba tenor) i per Carles Lorente i Óscar Senén (Tuba).

Arxivat a: Estiu
Toobass a Barcelona.
Toobass