Portada > Actualitat > Notícies > 5 moments al dia per evitar l'obesitat infantil

5 moments al dia per evitar l'obesitat infantil

17/11/2014

Un de cada tres nens té excés de pes i per abordar aquest problema s’ha programat un taller d’esmorzar i berenar saludable, dirigit als nens i nenes que aquest any cursen 4t de primària, per evitar l’obesitat infantil.

Durant el mes de novembre, i per tercer any consecutiu, infermeres del CAP de Piera estan duent a terme a totes les escoles del municipi un taller d’esmorzar i berenar saludable, en el qual expliquen la piràmide dels aliments, que prèviament han treballat a l'escola, i després confeccionen, amb retalls de revistes un vistós collage representant un esmorzar i un berenar el més saludables possible.

Al taller es parla de la importància de fer un bon esmorzar abans d'anar a l'escola i un bon berenar, així com incentivar el consum de verdures, fruites i lactis, que els ajuda a créixer i viure amb salut.

En finalitzar el taller, els alumnes reben un tríptic per tenir a casa a la vista, per exemple a la nevera, amb l’objectiu que les famílies millorin l’alimentació d'aquests infants, tot procurant-los els esmentats aliments 1 per esmorzar a casa!, 2 al pati de l’escola!, 3 per dinar!, 4 per berenar! i 5 per sopar!

Arxivat a: Salut
5 moments al dia per evitar l'obesitat infantil