Portada > Actualitat > Notícies > Posem-li pebrots al càncer!

Posem-li pebrots al càncer!

30/01/2015

Amb aquest lema, la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer presenta la campanya solidària per ajudar les persones que pateixen aquesta malaltia. Per això, la FECEC busca voluntaris que els dies 6 i 7 de febrer col·laborin en la campanya a l’establiment Condis de Piera. Els interessats podeu emplenar un formulari en línia o el que hi ha disponible a l'Ajuntament de Piera.

“FECEC, Junts contra el Càncer” és una federació amb entitats de tot Catalunya que treballen per millorar la qualitat de vida dels pacients amb càncer. En motiu del Dia Mundial contra el Càncer, llença una campanya solidària amb la col·laboració dels establiments Condis que porta per nom “Posem-li pebrots al càncer”. Aquesta campanya, que es desenvoluparà el dies 6 i 7 de febrer a Catalunya, té com a objectiu solidaritzar-se amb les persones que pateixen la malaltia, difondre la tasca de suport i ajuda de les entitats federades i aconseguir diners per desenvolupar els projectes d’atenció als malalts de càncer i les seves famílies. En els establiments Condis es podrà comprar una bossa amb dos pebrots, un verd i un vermell per 1,5 euros.

Com pots fer-te voluntari? 

La federació fa una crida per buscar voluntaris que col·laborin amb la campanya. Qui ho desitgi podrà ajudar realitzant unes tasques molt senzilles:

-Anar a l’establiment triat en l’horari triat.

-Presentar-se a l’encarregat de l’establiment,  que li indicarà el lloc on hi ha l’expositor.

-L’encarregat donarà l’adhesiu que el distingirà com a voluntari i tot el material. En cas que el material s’acabi, s’ha de demanar a l’encarregat.

-Recordar als clients la campanya i convidar a la compra dels pebrots. 

-Donar informació de l’entitat. Els díptics estaran a cada establiment.

Les persones interessades poden emplenar el formulari, indicant la seva disponibilitat per poder participar en aquesta campanya i ajudar a posar-li pebrots al càncer:

-A l’adreça http://goo.gl/forms/CWNOitpJU1 (el codi de l’establiment Condis de Piera de la pregunta 1 és el 606 i el codi postal el 08784).

-Emplenant el mateix formulari en paper que trobareu a la recepció de l’Ajuntament de Piera.

Arxivat a: Salut
Pebrots contra el Càncer!