Portada > Actualitat > Notícies > La vila commemora el Dia de l’Orgull LGBTI+

La vila commemora el Dia de l’Orgull LGBTI+

29/06/2023

Avui, 29 de juny, es projectarà la pel·lícula «Pride» al parc del Gall Mullat

Un any més, l'Ajuntament de Piera se suma a la reivindicació del Dia Internacional de l'Orgull LGBTI+, una data a la qual es commemoren les manifestacions que es van produir a la ciutat estatunidenca de Nova York el 1969 amb motiu dels abusos envers aquest col·lectiu. Per aquesta raó, el consistori ha organitzat diverses activitats que s'allargaran fins avui, 29 de juny, amb la projecció de la pel·lícula Pride (2014), reconeguda i premiada internacionalment.

Tenint en compte la importància de conscienciar les futures generacions sobre la importància de defensar la diversitat pel que fa a l'orientació sexual i al gènere, la Biblioteca Municipal ha acollit una sessió de contes gratuïta conduïda per Raig de Sol Contes. A continuació, les escales multicolor del parc del Gall Mullat han acollit un acte en què s'ha llegit un manifest reivindicatiu, amb el qual s'ha exigit la fi dels prejudicis que històricament pateixen les persones LGBTI+.

Proposta d’avui, 29 de juny

Durant la jornada del 29 de juny, s'ofereix una sessió cinematogràfica a la Biblioteca Municipal i amb entrada lliure. A partir de les 17 hores, es projectarà Pride (2014), una pel·lícula basada en fets reals que narra la història d’un grup d’activistes LGBTI+ compromès amb les vagues mineres de 1984 al Regne Unit, tot i no rebre – en un primer moment – l’acceptació dels treballadors.

Arxivat a: Interès ciutadà
LGTBI
LGTBI
LGTBI
LGTBI
LGTBI