Portada > Actualitat > Notícies > L’equip júnior del Bàsquet Piera finalitza en tercera posició la Final Four disputada al Pavelló del Prat

L’equip júnior del Bàsquet Piera finalitza en tercera posició la Final Four disputada al Pavelló del Prat

27/05/2024

Els pierencs han finalitzat tercers de la província de Barcelona a la categoria Júnior A

El Lonecesito Bàsquet Piera ha finalitzat la temporada en una excel·lent tercera posició de la província de Barcelona a la categoria Júnior A, després de la final a quatre que s’ha disputat a Piera aquest passat cap de setmana. El conjunt pierenc ho ha aconseguit després de guanyar l’FC Martinenc Bàsquet B per 84 a 64, en la lluita pel tercer i quart lloc. L’equip entrenat per Andrea Castillo ha hagut de disputar la final de consolació, després de perdre a les semifinals contra el Reformit Arenys Bàsquet per un resultat de 54 a 65 i, per tant, quedant-se a les portes de la final. Amb un gran ambient al pavelló del Prat al llarg del cap de setmana, l’equip junior del Bàsquet Piera va lluitar de valent els dos partits amb un gran nivell de joc i demostrant perquè només ha perdut tres partits en tota la temporada.

Cal recordar que el Piera es va classificar per a aquesta Final Four de la categoria Júnior A de la província de Barcelona eliminant, a la ronda prèvia de quarts de final, al CB Cardedeu per 95 a 85 i després d’acabar com a líder del grup A la fase regular, amb 24 victòries i 2 derrotes.

Aquesta ha estat la millor fita esportiva aconseguida pel Bàsquet Piera en els seus 18 anys d’història.

Arxivat a: Esports
L'equip júnior del Bàsquet Piera