Portada > Actualitat > Notícies > Els vehicles agrícoles podran passar la ITV a Piera

Els vehicles agrícoles podran passar la ITV a Piera

07/06/2024

El pròxim dimarts, 11 de juny, arrenca el període per sol·licitar cita prèvia

La ciutadania de Piera que posseeix vehicles agrícoles tindrà a la seva disposició un servei mòbil d'Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) que es desplaçarà a diversos punts del municipi els dies 8, 9 i 10 de juliol. Aquesta iniciativa busca facilitar el tràmit a les persones propietàries de vehicles utilitzats per treballar al camp.

Per poder accedir a aquest servei, és necessari sol·licitar cita prèvia a partir del dimarts 11 de juny trucant al telèfon de l’Ajuntament, 937 788 200 (extensió 2). La data límit per a les inscripcions és el dimecres 3 de juliol.

Calendari d'inspeccions

Les inspeccions es duran a terme de 9 a 13 hores en els següents espais:

  • Dia 8 de juliol: Mas Marquet
  • Dia 9 de juliol: Sant Jaume Sesoliveres
  • Dia 10 de juliol: Camp de futbol de Piera

Requisits per a la inspecció

Tots els vehicles han de disposar d'assegurança en vigor; en cas contrari, no es podran revisar. L’organització insta a la població a assistir-hi puntualment amb la targeta d'inspecció tècnica, el permís de circulació i l’acreditació de l’assegurança.

Aquesta iniciativa pretén agilitzar i simplificar el procés d'inspecció per a la comunitat agrícola, assegurant que els seus vehicles compleixin amb les normatives vigents i puguin continuar amb les seves activitats sense contratemps.

Arxivat a: Interès ciutadà, Medi ambient
Tractor