Portada > Actualitat > Notícies > Divendres, nova edició de la Ruta dels Músics

Divendres, nova edició de la Ruta dels Músics

25/06/2024

Portals i racons emblemàtics del Raval tornen a acollir actuacions de músics locals

Aquest divendres, comencen els actes de celebració de la festa d'estiu del Barri dels Gats. Sense dubte, el punt fort de l'esdeveniment és la Ruta dels Músics, que enguany celebra la 15a edició i que organitza la comissió del Barri dels Gats amb el suport de l'Ajuntament de Piera.

A dos quarts de deu del vespre, la Marchig Band de l'Aula Municipal de Música de Piera dona el tret de sortida amb una cercavila que comença a la plaça de la Creu i que baixa fins a la plaça del Peix, on hi haurà una sorpresa inaugural abans que engeguin les actuacions de les 15 formacions de músics locals pels carrers del barri del Raval. Els visitants podran gaudir de diversos estils amb el guiatge dels músics que estaran situats en racons i portals emblemàtics del barri, il·luminat per espelmes i torxes. A la mitjanit, hi haurà batucada final amb el grup de tambors dels Diables de Piera i concerts amb els grups El Cases & La Family Band i Alricokoco.

L'accés a la Ruta dels Músics es fa per la plaça de Joan Orpí i es recomana seguir l'itinerari del plànol del programa de mà que es lliura a l'entrada. Pel que fa a la festa del barri, dissabte s'ofereix una jornada d'activitats, entre les quals hi ha una ballada de sardanes, un vermut musical, jocs per als infants i un sopar popular. Podeu consultar els detalls en aquest enllaç.

 

Arxivat a: Barris, Festes
Ruta dels Músics

Arxius adjunts