Portada > Actualitat > Notícies > Nova eina per facilitar l’ús de la deixalleria

Nova eina per facilitar l’ús de la deixalleria

09/07/2024

Els usuaris podran comprovar les vegades que han anat a la deixalleria i optar a la bonificació del 10% de la taxa de residus

La deixalleria de Piera ha posat a disposició dels seus usuaris un nou aplicatiu web i per telèfon mòbil que permet conèixer en temps real les vegades que l’usuari ha fet ús de la deixalleria i els residus que hi ha aportat. Aquesta eina és molt pràctica per als vilatans, ja que recordem que es rep una bonificació del 10% en la taxa de residus si s'assisteix més de 12 vegades a la deixalleria (24 vegades en el cas de les empreses).

L'objectiu de la implantació d'aquest sistema és potenciar l'ús d'aquest equipament municipal, contribuint així al reciclatge i a la reutilització de residus, i agilitzar la gestió tant per part dels usuaris com de l'administració.

L'aplicatiu mòbil està disponible tant per a sistemes operatius Android com Apple. Per començar a utilitzar-lo, els usuaris es poden registrar a través d'aquest ENLLAÇ.

Cal apuntar que el personal municipal està actualitzant la base de dades, amb la previsió de tenir-les completament actualitzades les properes setmanes.

L'Ajuntament de Piera anima a tota la població a registrar-se i a utilitzar aquesta nova eina que facilitarà una gestió més eficient i sostenible dels residus municipals.

Arxivat a: Medi ambient
Deixalleria mòbil 2014