Portada > Actualitat > Notícies > El servei de bus urbà triplica el nombre d'usuaris en un any

El servei de bus urbà triplica el nombre d'usuaris en un any

11/07/2024

La reducció del preu del bitllet senzill a la meitat ha motivat la ciutadania a fer ús del transport públic

L’1 de desembre de l’any passat va entrar en vigor una bonificació en les tarifes del servei de bus urbà, la qual era conseqüència de l’aposta de l'equip de govern per fomentar l’ús del transport públic seguint criteris de sostenibilitat i de protecció del medi ambient i amb una voluntat clara de millorar la mobilitat de tot el veïnat de la vila, especialment de les persones que viuen més allunyades del nucli, als pobles i barris de Piera. En aquest sentit, el preu del servei d’autobús urbà es va reduir a la meitat: el bitllet senzill va passar a costar 1,20 euros.

Segons les dades facilitades per l’empresa que gestiona el servei, el nombre de persones que n’han fet ús s’ha triplicat en mig any. Si analitzem les xifres, al mes de maig hi va haver 1.886 persones que van fer ús del servei de transport públic a Piera, una diferència de 1.246 persones més respecte del mes de maig de l’any passat, en què se’n varen registrar 640. Aquesta bonificació dels bitllets de bus pot ser una de les causes d’aquest augment de persones usuàries, juntament amb el fet que la ciutadania és cada vegada més conscient de la importància d’utilitzar el transport públic com a mitjà més sostenible.

D’altra banda, el recorregut de les diferents línies del bus urbà de Piera també n’afavoreix l’ús. Cal recordar que aquestes comuniquen tots els nuclis de població amb la vila de Piera, amb parada a l'estació dels FGC i Rodalies de Catalunya, al CAP i a la zona comercial.

Arxivat a: Transports
Bus de la vila de Piera