Portada > Actualitat > Notícies > El festival Música En Viu s’acomiada fins l’any que ve amb un gran èxit de participació en tots els concerts

El festival Música En Viu s’acomiada fins l’any que ve amb un gran èxit de participació en tots els concerts

29/07/2024

El concert final amb el grup “Northern Cellos” va ser la cirereta del pastís

Després de renovar la imatge i d’obrir el festival a altres públics, el MEV 2024 ha tancat l’edició d’enguany amb un gran èxit de públic. El festival ha apostat per una major varietat d’estils i artistes per ser més popular i la resposta de la gent ha estat molt bona. Amb la mateixa essència de sempre, els vilatans i visitants van poder gaudir de la màgia de la música en viu, amb quatre propostes diferents.

El primer concert (coincidint amb la Festa de la Diversitat) es va celebrar al Parc del Gall Mullat. ‘Carmen y María’ van ser les protagonistes d’una proposta que barrejava el flamenc i la música moderna.

Les altres tres propostes, com és habitual, es van realitzar a la plaça del Peix, un espai acollidor decorat per l’ocasió. El primer concert va ser el de Joan Masdéu i el seu estil pop. El segon, el del grup “Rumba Som” amb un festiu concert de rumba. I per últim, els “Northern Cellos” que van sorprendre tothom amb un espectacular concert de violoncels elèctrics.

La regidoria de Cultura ja treballa en l’edició de l’any vinent amb la intenció consolidar el nou rumb del MEV.

Arxivat a: Cultura, Cultura, Cultura i espectacles
Concert de 'Northern Cellos' al MEV 2024
Concert de 'Carmen y María' al MEV 2024
Concert de Joan Masdéu al MEV 2024
Concert de 'Rumba Som' al MEV 2024
El MEV 2024 va ser un èxit de públic