Portada > Actualitat > Notícies > La Festa Major omplirà Piera d’activitats del 5 a l’11 de setembre

La Festa Major omplirà Piera d’activitats del 5 a l’11 de setembre

28/08/2024

El concert de la Companyia Elèctrica Dharma i el pregó i espectacle de Pep Plaza seran els plats forts

Del 5 a l'11 de setembre, Piera acollirà la tradicional Festa Major amb una programació que inclourà més de 40 activitats destinades a tots els públics. La celebració comptarà amb l’organització de les regidories de Festes i de Cultura i Patrimoni, i amb la col·laboració de nombroses entitats locals que, un any més, han unit esforços per oferir una programació variada i atractiva.

La festa s’iniciarà (el dia 5 de setembre) amb el tradicional pregó i un espectacle de Pep Plaza, conegut humorista català. Un dels plats forts de la festa grossa d’enguany serà el concert de la Companyia Elèctrica Dharma, que celebra els seus 50 anys de trajectòria musical.

Tampoc hi faltarà la Cercavila de Festa Major, un piromusical de baix impacte sonor, el Devotion Festival, el concert i la sessió de ball amb l’Orquestra Venus, les activitats infantils i esportives, les exposicions, els actes institucionals de la Diada de Catalunya (amb el tradicional dinar de germanor) o la cantada d’havaneres, entre altres activitats.

Arxivat a: Festa Major
Imatge d'arxiu de la Festa Major 2023

Arxius adjunts