Portada > Actualitat > Notícies > El pierenc Toni Bou es proclama campió del món de Trial a l’aire lliure per divuitena vegada

El pierenc Toni Bou es proclama campió del món de Trial a l’aire lliure per divuitena vegada

30/08/2024

Amb aquest nou triomf, aconsegueix el seu 35è títol mundial

Toni Bou ho ha tornat a fer. Aquest mes d’agost, el pilot de Piera s’ha coronat campió del món de Trial a l’aire lliure per divuitena vegada. Amb aquest nou triomf, aconsegueix el seu 35è títol mundial, sumant-hi els assolits en pista coberta, i segueix alimentant el seu somni d’arribar als 40 campionats mundials. A falta d’una prova, el pilot del Repsol Honda es va imposar a França i continua engrandint el seu palmarès.

El número '1' continua intractable i va deixar la seva empremta a la cita de Cahors (França), una prova que li va bé, amb dues victòries anteriors en les dues últimes vegades que ha competit en la cita francesa del Mundial. En aquesta ocasió, el seu principal objectiu era quedar per davant del seu company d’equip, Gabriel Marcelli, per poder ser matemàticament guanyador de la competició, i ho va aconseguir a la perfecció, assolint la victòria número 152 de la seva dilatada carrera esportiva.

Arxivat a: Esports
Toni Bou en una imatge de l'equip Repsol Honda