Portada > Actualitat > Notícies > La pierenca Carme Munné, campiona del món de grups show petits de patinatge artístic amb l'Artístic Skating Cunit

La pierenca Carme Munné, campiona del món de grups show petits de patinatge artístic amb l'Artístic Skating Cunit

23/09/2024

Ja havia guanyat el campionat d'Europa al mes de maig

La pierenca Carme Munné ha aconseguit un gran èxit esportiu al proclamar-se campiona del món de grups show petits en els World Skate Games, celebrats recentment a Rimini (Itàlia). Formant part de l'equip Artistic Skating Cunit, Munné ha contribuït a una actuació històrica del club, que ha obtingut dos títols mundials en les modalitats de cuartet i grups show petits, posicionant-se entre els millors clubs de patinatge artístic a nivell internacional.

En la competició de grups show petits, on participava Munné, l'equip entrenat per Òscar Molins i Manel Villarroya va brillar amb la seva coreografia "No Essence", que els va permetre assolir una puntuació final de 41,53 punts, consolidant-se com el millor conjunt del torneig. L’actuació va despertar l'entusiasme del públic i va convèncer plenament el jurat, que va reconèixer el seu gran nivell tècnic i artístic.

L'equip Dejà Vu d'Itàlia va obtenir la segona posició amb la coreografia "The Happening", amb una puntuació de 40,40 punts, mentre que el CPA Tona, amb la coreografia "Eternal Data", va completar el podi amb un meritori tercer lloc i una puntuació de 38,96 punts.

Aquest èxit reafirma la trajectòria destacada de l'Artistic Skating Cunit, que prèviament ja havia guanyat el títol europeu a Reggio Emilia, Itàlia. Per a Carme Munné, aquest triomf mundial suposa una fita important en la seva carrera esportiva, sent un motiu d'orgull per a tot el municipi de Piera.

Arxivat a: Esports
L'Artistic Skating Cunit durant la seva actuació als WSG