Portada > Actualitat > Notícies > Arriba la setena edició del Festival Internacional de Música

Arriba la setena edició del Festival Internacional de Música

25/09/2024

El certamen es dona cita a Piera i al municipi veí d’Hostalets de Pierola, del 6 al 27 d’octubre

Torna el Festival Internacional de Música de Piera i els Hostalets de Pierola. En la seva setena edició es desenvoluparà tots els diumenges entre el 6 i el 27 d’octubre. Les tres primeres cites es faran a l’auditori Cal Figueres del municipi veí, mentre que el concert de cloenda tindrà com escenari el santuari del Sant Crist de la nostra vila.

Aquest certamen compta amb la direcció del prestigiós pianista i compositor Antoni Besses i s’obrirà el dia 6 amb el duo de cant i piano format per Llum Colomer i Cristòfol Romaguera, que interpretaran peces d’Enric Morera, Francesco Paolo Tosti, Wolfgang Amadeus Mozart, Gioachino Rossini, Ortega o Maurice Ravel.

Una setmana més tard, el diumenge 13, serà el torn del recital de piano de Miguel Pascual, qui tocarà peces de Frédéric Chopin, el pare Soler, Ludwig van Beethoven o el director del certamen, Antoni Besses.

La tercera cita musical es farà el diumenge 20 d’octubre, i els artistes són el duo de violoncel i piano format per Sveta Trushka i Antoni Besses, que interpretaran un repertori de François Couperin, Edvard Grieg, Ludwig van Beethoven o el mateix Besses.

Finalment, el darrer i quart concert, el del 27 d’octubre, se celebrarà al santuari del Sant Crist Piera. El VII Festival Internacional de Música de Piera i els Hostalets de Pierola clourà amb l’actuació a càrrec de Jonatan Carbó, Gonzalo Álvarez i Anna Arias. El trio d’orgue, trompeta i soprano portarà un repertori de composicions, entre altres, de Domenico Scarlatti, Henry Purcell, Georg Friedrich Händel, Johann Sebastian Bach i, també, Antoni Besses.

Les entrades dels concerts tenen un preu de 10 €, tret del de cloenda, que costa 15 € (estudiants i jubilats 10 €). La venda anticipada de tiquets es fa en tres punts, tots de Piera: al comerç Llar de la Imatge i les papereries Fanny i Dalmau.

Adjuntem tots els detalls de la programació.

Arxivat a: Cultura
VII Festival Internacional de Música de Piera i els Hostalets de Pierola

Arxius adjunts