Portada > Actualitat > Notícies > Piera acull la presentació del projecte "En Bici Sense Edat"

Piera acull la presentació del projecte "En Bici Sense Edat"

06/10/2024

La iniciativa, pionera a l'Anoia, va comptar amb una xerrada explicativa i passejades en tricicle elèctric pels carrers del municipi.

El passat divendres, 4 d'octubre, es va presentar el projecte "En Bici Sense Edat" a Piera, després d'haver-se posposat el 20 de setembre a causa de la pluja. L'acte va incloure una xerrada informativa i una sèrie de passejades en tricicle que van permetre als usuaris del Centre de Dia gaudir dels carrers de la vila. També hi van participar representants de DISPIERA i l'Associació de Gent Gran, i es va comptar amb la col·laboració especial del Club Ciclista Piera.

L'objectiu principal d’aquest projecte és fomentar la participació intergeneracional i oferir als més grans l'oportunitat de "sentir el vent a la cara" mentre es passeja amb l'ajuda de persones voluntàries. Els valors que inspiren aquesta activitat són la generositat, pedalar a poc a poc, compartir històries, crear noves relacions i trencar barreres d'edat.

Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament de la Vila de Piera reafirma el seu compromís amb el benestar dels vilatans i vilatanes.

Arxivat a: Benestar social, Esports, Gent gran
En Bici Sense Edat
En Bici Sense Edat