Portada > Actualitat > Notícies > L'equip Bilt Sport del Club Ciclista de Piera tanca una temporada brillant a la Copa Catalunya Central

L'equip Bilt Sport del Club Ciclista de Piera tanca una temporada brillant a la Copa Catalunya Central

08/10/2024

Lídia Rubio, Arnau César i Arnau Macías aconsegueixen grans resultats

L’equip Bilt Sport del Club Ciclista de Piera ha conclòs una temporada impressionant a la Copa Catalunya Central, destacant entre els millors ciclistes de la zona. El nou format de la competició, amb cinc proves que han passat per les comarques de l’Anoia, el Bages i el Penedès, ha reunit participants de diverses categories, des de Júnior fins a Màster 60, tant en femení com en masculí.

Entre els resultats més destacats, Lídia Rubio s’ha proclamat campiona en la categoria Màster 30 Femenina i ha obtingut el segon lloc en la classificació Femenina Absoluta. Arnau César ha aconseguit un meritori segon lloc en la categoria Elit, mentre que Arnau Macías ha assolit el tercer lloc en la mateixa categoria.

També destaca el rendiment d’Aleix Macías, que ha aconseguit el primer lloc en la categoria sub-23 i el tercer en la classificació Absoluta de la prestigiosa Marathon Cup BTT.

Amb aquests resultats, l'equip tanca una gran temporada i totes les mirades estan posades en la cantera del club i en l’equip Autocaravanes Carreras, que finalitzarà la seva primera temporada a l’Open Maxxis amb grans expectatives.

 

Arxivat a: Esports
L'equip Bilt Sport del Club Ciclista de Piera