Portada > Actualitat > Notícies > El Casal de Piera acull el taller "Més enllà dels fogots: Cuida't i gaudeix de la menopausa"

El Casal de Piera acull el taller "Més enllà dels fogots: Cuida't i gaudeix de la menopausa"

16/10/2024

Tindrà lloc aquest dijous, 17 d'octubre, a les 6 de la tarda

Amb motiu del Dia Mundial de la Menopausa, l'Ajuntament de la Vila de Piera organitza el taller "Més enllà dels fogots: Cuida't i gaudeix de la menopausa", una activitat destinada a oferir eines i suport a les dones que es troben en aquesta etapa de la vida. El taller se celebrarà aquest dijous (18:00 h.) al Casal de Piera i està obert a totes aquelles dones que volen aprendre a cuidar-se físicament i emocionalment durant la menopausa i a tots els interessats.

L'objectiu del taller és ajudar les dones a comprendre millor els canvis físics i emocionals que poden experimentar, reduir l'impacte dels símptomes i millorar la seva qualitat de vida. També es fomentarà la prevenció de malalties cròniques i es crearà un espai de suport mutu per compartir experiències.

Aquest esdeveniment és una oportunitat per acompanyar i donar visibilitat a un procés vital important, contribuint a que les dones de Piera puguin viure aquesta etapa amb plenitud i benestar.

Arxivat a: Salut
El Casal de Piera acull el taller "Més enllà dels fogots: Cuida't i gaudeix de la menopausa"

Arxius adjunts