Portada > Actualitat > Notícies > Fins al 23 d'octubre es poden sol·licitar els ajuts per a la pràctica d'activitats esportives

Fins al 23 d'octubre es poden sol·licitar els ajuts per a la pràctica d'activitats esportives

16/10/2024

Les beques estan destinades a les famílies per a cobrir les despeses del curs passat

Les famílies de Piera poden sol·licitar, fins al 23 d'octubre, els ajuts per fer front a les despeses de les activitats esportives realitzades per infants de 3 a 18 anys durant el curs passat. Les activitats han de ser organitzades per entitats registrades al municipi, excloent aquelles que es realitzen durant les vacances d'estiu, Nadal o Setmana Santa.

L'objectiu d'aquests ajuts és promoure la pràctica esportiva entre infants i adolescents empadronats a Piera, fomentant la integració i la prevenció del risc d'exclusió social. Els beneficiaris es determinaran en funció dels barems establerts en les bases.

Per a més informació i per iniciar el procés de sol·licitud, les persones interessades poden accedir a la seu electrònica de l'Ajuntament de Piera. Amb aquesta iniciativa, el municipi referma el seu compromís amb l'esport com a eina de desenvolupament i benestar per als joves.

Arxivat a: Esports
Fins al 23 d'octubre es poden sol·licitar els ajuts per a la pràctica d'activitats esportives