Portada > Actualitat > Notícies > Es presenta la programació de la revetlla de Sant Joan a Piera

Es presenta la programació de la revetlla de Sant Joan a Piera

11/06/2024

Es busquen corredors voluntaris per portar la Flama del Canigó fins al parc del Gall Mullat

S’ultimen els preparatius per gaudir de la revetlla de Sant Joan. Es preveu que la Flama del Canigó arribi el pròxim 23 de juny a les 19 hores a Piera, i faci un recorregut per diferents carrers de la vila que finalitzarà al parc del Gall Mullat, on tindran lloc diverses actuacions d’entitats col·laboradores, la lectura del manifest i la posterior encesa de la foguera de Sant Joan. En aquest sentit, es busquen corredors que vulguin col·laborar-hi sent portadors de la flama. S’ha convocat una reunió informativa el dissabte 15 de juny per a totes aquelles persones que hi vulguin participar. Serà a les 12.30 hores al local dels Falcons de Piera (carrer Folch i Torres, 33). 

D’altra banda, ja s’han posat a la venda els tiquets per al sopar popular que s’oferirà la nit del 23 de juny (a partir de les 21 hores). Aquests es poden adquirir en diferents punts de venda: JM Pastissers, Papereria Fanny, Tot Esport i al Bar Foment. El preu del tiquet és de 6 euros si es compra de manera anticipada i de 7 euros si s’adquireix el mateix dia. Aquest inclou un entrepà de botifarra, coca de Sant Joan, un got amb aigua o vi i un fanalet de la Flama. 

A les 23 hores començarà la música en directe amb el concert de la Dalton Bang i l’actuació del DJ David Farré, a partir de la una de la matinada.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Sant Joan 2024
Sant Joan 2024