Portada > Actualitat > Notícies > Piera celebra una exitosa revetlla de Sant Joan

Piera celebra una exitosa revetlla de Sant Joan

26/06/2024

La festa dels Països Catalans va ser molt participada i amb un gran ambient festiu

La revetlla Sant Joan a Piera va començar amb l’arribada de la Flama del Canigó, des de la rotonda dels Hostalets de Pierola, recorrent els principals carrers de la vila i fins el Parc del Gall Mullat. Cal destacar la recepció per part de les entitats a la Plaça Jove on van animar els corredors que realitzaven el trajecte. També es va dur a terme la rebuda institucional per part de les autoritats a la Plaça de la Creu, on es van encendre els tradicionals fanalets.

Un cop al Gall Mullat, es van entregar trofeus a tots els corredors, es va llegir el manifest de la Flama del Canigó, es van ballar sardanes i es va cantar l’himne dels Segadors, mentre els Falcons de Piera realitzaven diversos pilars. Al finalitzar, tots els participants es van adreçar a la Foguera de Sant Joan, enguany situada al costat de la zona de Calistènia, per dur a terme l’encesa. L’encarregat de fer-ho, en aquesta ocasió, va ser Arnau César dels ADF de Piera.

A continuació es va dur a terme el tradicional sopar de revetlla i a les onze tocades va començar el concert de la Dalton Bang amb versions d’èxits de sempre i novetats musicals. Per rematar-ho, a la una de la matinada, va arrencar la sessió del DJ David Farré.

Des de la regidoria de Cultura, es vol agrair la tasca de l’Agrupació de Defensa Forestal i la Policia Local durant tota la revetlla, així com a l’Agrupació Sardanista, Amics del Pubillatge de Piera, Associació de Dones, Jovent de Piera, Colla Infantil dels Diables de Piera, als comerços col·laboradors, als portadors i portadores de la Flama i, en especial, als Falcons de Piera.

Recull de fotos a l’apartat ‘Els actes en imatges’.

Arxivat a: Cultura, Cultura
Revetlla de Sant Joan 2024
Revetlla de Sant Joan 2024
Revetlla de Sant Joan 2024
Revetlla de Sant Joan 2024
Revetlla de Sant Joan 2024
Revetlla de Sant Joan 2024