Portada > Actualitat > Notícies > Piera tornarà a acollir el festival Música En Viu

Piera tornarà a acollir el festival Música En Viu

01/07/2024

Hi haurà concerts tots els divendres de juliol

Aquest estiu, Piera es tornarà a omplir de música en directe amb el cicle de concerts "Música en Viu". Durant tots els divendres de juliol, la vila es convertirà en un punt de trobada per als amants de la música.

El festival, que ha renovat la seva imatge, apostarà enguany per la varietat d’estils i artistes per obrir el festival a tot tipus de públics. Amb la mateixa essència de sempre, serà una oportunitat magnífica per descobrir nous talents, retrobar-se amb artistes coneguts i, sobretot, gaudir de la màgia de la música en viu.

Enguany, la programació es concentrarà en dos espais diferent. El primer concert del cicle serà al Parc del Gall Mullat i els altres tres, a la Plaça del Peix.

 

Programació del MEV 2024

Divendres, 5 de juliol · 22:30 h – Parc del Gall Mullat

Carmen y María Aquest duet fusiona les seves veus de la mateixa manera amb què s'atreveixen a barrejar la riquesa rítmica flamenca i el pes de la música moderna actual, fent del groove i del soniquete els pilars del seu discurs musical. Caminen de la mà cap al que serà el seu disc de debut aquest 2024 i un bon grapat de singles d'avançament on reivindiquen la seva germandat creativa i el seu divers imaginari sonor, com ha sigut la recent presentació del seu single “Míralas”. Aquest concert també forma part de la Festa de la Diversitat 2024.

Divendres, 12 de juliol · 22:00 h – Plaça del Peix

Joan Masdéu És un compositor, cantant, guitarrista i actor català. Va pertànyer al grup ‘Whiskyn's’ durant disset anys, abans d’arrencar la seva carrera en solitari. En aquesta ocasió, Joan Masdéu presentarà les cançons en acústic del seu darrer disc “Els dies que vindran”. Musicalment, les cançons d'aquest nou treball aposten per un pop enèrgic i vitalista, ple de melodies lluminoses marca de la casa, que giren al voltant d'una mateixa premissa: els episodis cíclics de la vida, tant els que ens són adversos com els d’èpoques de més bonança.

Divendres, 19 de juliol · 22:00 h – Plaça del Peix

Rumba Som És una banda de rumba catalana, amb tocs de salsa i son. El seu repertori està format per grans èxits que en el seu dia van compondre i popularitzar artistes del gènere com Peret, Gato Pérez, Los Amaya o El Pescaílla. Els components de Rumba Som són músics de llarga trajectòria i experiència que han col·laborat amb artistes i grups de la talla de Peret, Moncho, Junco o Serrat i han participat en diversos festivals nacionals i internacionals. La banda està formada per: Yumitus del Pichón (veu i guitarra), Toni Pubill ‘Palante’ (veu i percussió), Washington ‘Pito’ Rosas (baix), Miquel Pasqual (piano) i Climent Campas (congues). Aquest concert també forma part de la Setmana de la Joventut 2024.

Divendres, 26 de juliol · 22:00 h – Plaça del Peix

Northern Cellos És un dels millors quartets de violoncels elèctrics d’Europa. Escortats per un bateria, interpreten medleys (o popurris) de Rock, Pop, Dance i Metal. Des de la seva formació, el 2018 han actuat en més de 100 localitats de Catalunya, Andorra, Espanya i França. ‘Northern Cellos’ presenta una proposta refrescant, per a tots els públics, on tothom podrà reconèixer melodies que ens han acompanyat i fet ballar durant els últims anys. Amb un format innovador, ofereixen un espectacle únic capaç d’emocionar el públic amb una balada d’Ed Sheeran per tot seguit fer-lo aixecar de la cadira amb un tema d’Avicii. També es podran escoltar temes de Queen, Michael Jackson, AC/DC o Guns N Roses.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Nova imatge del MEV