Portada > Actualitat > Notícies > Àuria oferirà els serveis de neteja viària de Piera amb nous vehicles elèctrics i doblant els recursos destinats

Àuria oferirà els serveis de neteja viària de Piera amb nous vehicles elèctrics i doblant els recursos destinats

19/08/2024

Aquest nou contracte, que s'iniciarà el pròxim 1 de setembre, doblarà els recursos econòmics, humans i materials que s’hi destinen per poder millorar la qualitat i la freqüència

Àuria ha estat l’entitat adjudicatària de la licitació pública per assumir la gestió del servei de neteja viària a tota la vila de Piera. Amb aquest nou contracte, que s'iniciarà el pròxim 1 de setembre, amb una durada fins l’any 2029, el consistori vol donar resposta a un dels grans reptes del municipi: oferir un servei de qualitat que sigui ben valorat pels ciutadans i ciutadanes. 

En aquest nou projecte, Àuria ha apostat clarament per la sostenibilitat, incorporant nous vehicles elèctrics que minimitzaran l'impacte mediambiental, així com a altres mesures que contribuiran a la reducció dels consums, del soroll o de les emissions d’olors. L’entitat es compromet, doncs, a oferir un servei de qualitat, assegurant que els veïns i veïnes de Piera gaudeixin d'un entorn net i ben cuidat.

Per aconseguir-ho, es preveu doblar els recursos destinats fins ara als serveis de neteja viària del municipi, passant, per exemple, de les 120 hores d’escombrada manual actuals a 200 hores o de les 40 hores actuals d’escombrada motoritzada a les 138 hores, passant de 3 a 6 equips a càrrec i de 1 a 4, respectivament. També s’incorporen nous serveis com la neteja de reforç, la neteja amb equip d’hidropressió o del mercat ambulant, entre d’altres.

A més, la nova imatge del servei reflectirà els valors d'innovació i proximitat que caracteritzen Àuria i a l’Ajuntament de Piera, preveient també noves campanyes de sensibilització per informar i educar la ciutadania sobre el servei i la importància de mantenir el municipi net.

Durant les primeres setmanes de servei es durà a terme una presentació oficial oberta a tota la ciutadania, on es donarà a conèixer la nova imatge del servei, així com els nous uniformes i vehicles elèctrics que s’incorporaran a la flota. Aquest acte comptarà amb la presència de representants de l'Ajuntament de Piera, així com de membres de l'equip d'Àuria, demostrant la col·laboració estreta entre ambdues parts per aconseguir els objectius comuns.

Arxivat a: Medi ambient
Signatura del contracte