Portada > Actualitat > Notícies > Piera acollirà un servei dedicat a la salut mental cada quinze dies

Piera acollirà un servei dedicat a la salut mental cada quinze dies

02/10/2024

Es tracta de l'Espai Situa't

A partir d'aquest dijous, Piera comptarà amb l’Espai Situa’t, un servei dedicat a oferir informació, orientació i acompanyament sobre qualsevol aspecte relacionat amb la salut mental. Aquest espai està dirigit a persones amb problemàtica de salut mental, famílies, entorn proper, professionals del sector i qualsevol ciutadà que tingui dubtes sobre aquesta temàtica.

L’Espai Situa’t esdevé un punt de referència per a tot el procés d’atenció, treballant conjuntament amb el moviment associatiu del territori i en coordinació amb els professionals de la xarxa sanitària i de la Federació Salut Mental Catalunya. Ofereix suport i orientació en serveis, informació jurídica, tràmits i escolta per a persones amb un diagnòstic o per als seus familiars. A més, es realitza el seguiment de casos que, habitualment, no accedirien als serveis de salut mental.

L’Espai Situa’t estarà disponible cada quinze dies, els dijous de 9 a 14 h, al Casal de Piera. Encara que es pot assistir de manera presencial, es recomana contactar prèviament a través del telèfon 654 249 414 o al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) per facilitar l’atenció.

Aquest servei és una gran oportunitat per reforçar el suport a la salut mental a la nostra comunitat.

Arxivat a: Salut
Espai Situa't

Arxius adjunts