Portada > Actualitat > Notícies > Èxit del 1r Festival Encontadíssims a Piera

Èxit del 1r Festival Encontadíssims a Piera

07/10/2024

Famílies vingudes d'arreu de la comarca van gaudir d'un dia ple de contes, espectacles i activitats a la plaça de l'Església

El passat cap de setmana, la plaça de l'Església de Piera es va convertir en un espai màgic i acollidor amb la celebració del 1r Festival Encontadíssims, una jornada dedicada a la narració oral que va reunir desenes de persones. Famílies de Piera i d'altres vingudes de diversos punts de l'Anoia van poder gaudir de les activitats programades des de les 11 del matí fins a les 9 del vespre, en un ambient ple d'imaginació i creativitat.

El festival va oferir una variada programació, que incloïa espectacles en directe, tallers de manualitats, espais de lectura i narració de contes, rondalles i altres històries. També hi havia food trucks, parades de les llibreries locals i de la biblioteca municipal, on grans i petits van poder descobrir novetats literàries.

L'èxit d'aquesta primera edició del Festival Encontadíssims confirma la seva voluntat de convertir-se en un referent cultural anual per a les famílies i amants dels contes i la tradició oral.

Arxivat a: Cultura
Festival Encontadíssims 2024
Festival Encontadíssims 2024
Festival Encontadíssims 2024
Festival Encontadíssims 2024
Festival Encontadíssims 2024