Portada > Actualitat > Notícies > Triomf del Patinatge Artístic Piera al Campionat de Catalunya 2024

Triomf del Patinatge Artístic Piera al Campionat de Catalunya 2024

07/10/2024

Daniela González es proclama Campiona de Catalunya en la modalitat de lliure, i l'equip mostra el seu alt nivell en una competició molt disputada.

El passat cap de setmana, Sant Vicenç de Montalt va acollir el Campionat de Catalunya lliure individual en les categories benjamí, aleví i infantil, on les patinadores del Patinatge Artístic Piera van tenir una destacada actuació. En una competició marcada pel talent i l’esforç, Daniela González, en la categoria benjamí, va brillar assolint la primera posició i proclamant-se Campiona de Catalunya 2024 en la modalitat de lliure. Aquest nou títol s’afegeix al que va aconseguir fa uns mesos com a Campiona de Catalunya 2024 de Solo Dance, consolidant així un gran any.

Durant les dues jornades de competició, les patinadores pierenques van demostrar un nivell excel·lent. Edurne Isart, també en categoria benjamí, va obtenir una meritòria 6a posició, gràcies a un disc ben coreografiat i executat que va captivar el públic. Per la seva banda, la jove Elsa Morales, en el seu debut al Campionat de Catalunya en categoria infantil, va lluitar fins al final i va aconseguir la 20a posició, després de dos discos molt competits.

L'ambient a la competició va ser immillorable, amb les patinadores sempre recolzades pels seus familiars i un equip tècnic encapçalat pels entrenadors Sergio Canales, Begoña Hornero i Carme Munné.

Arxivat a: Esports
Patinadores i entrenadors del PA Piera