Portada > Actualitat > Notícies > Primera trobada professional per abordar el consum de substàncies a Piera

Primera trobada professional per abordar el consum de substàncies a Piera

09/10/2024

Es mantindran reunions periòdiques per implementar línies d’actuació

L’Ajuntament de la Vila de Piera ha iniciat aquest mes de setembre una sèrie de trobades professionals per tractar la problemàtica del consum de substàncies al municipi. La primera d’aquestes reunions ha tingut com a objectiu principal compartir preocupacions i establir les primeres línies d'actuació amb una mirada preventiva, de seguiment i, si cal, punitiva, en relació amb la realitat existent al territori.

A la trobada han assistit 3 regidors de l'Ajuntament, membres dels cossos de seguretat (Policia Local i Mossos d’Esquadra), 2 professionals de l'equip de serveis socials, 1 professional del CAP, 2 representants de la parròquia, 2 del Castell de Fang, 2 de l’entitat SPOTT, 1 tècnic de prevenció del Consell Comarcal, 1 tècnica d’emancipació i inclusió juvenil del Consell Comarcal i 1 professional del Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS).

Les reunions es duran a terme de manera periòdica amb l'objectiu de dissenyar i implementar línies d’actuació concretes per abordar aquesta problemàtica. La propera reunió està prevista per al dia 24 d'octubre.

L'Ajuntament de Piera reafirma així el seu compromís per fer front a aquesta situació, impulsant la col·laboració entre diferents agents i serveis del municipi i la comarca.

 

Arxivat a: Benestar social
Trobada professional per abordar el consum de substàncies a Piera