El bon temps va acompanyar durant tota la festa, que va aplegar un bon nombre de visitants als tallers de forja dirigits pels mestres ferrers Nicolau Escudero, Albert Ribes i Jaume Raventós. En aquesta ocasió, es van forjar els muntants de la barana artística que s'instal·larà a la pujada del Castell la pròxima tardor. Paral·lelament, també hi va haver un taller de forja per als més petits, on podien fer un penjoll de forja i emportar-se'l.
La festa va engegar a les 10 del matí amb l'esmorzar popular i hi va haver entreteniment per a tothom, amb les bitlles catalanes, o els massatges naturals. També hi van haver paradetes amb artesania i gastronomia.
Un any més, les cuineres del barri es van encarregar de fer una deliciosa escudella del ferrer, que es va servir acompanyada de la carn d'olla, pa i vi, amb un bol de terrissa de Cal Tasta d'obsequi. També la música tradicional va acompanyar durant la festa, amb l'actuacions del grup Ameba a l'hora del vermut. Havent dinat, i per tancar l'edició d'aquest any, concert del Pubill del Raval.