Aquest diumenge, a partir de les 10 hores, es fa la primera activitat programada dins el mes de l'oli: Del trull al plat! Es tracta d'una activitat que es durà a terme al Molí d'oli de Cal Sadurní (C/ Marconi) per donar a conèixer a tothom qui ho vulgui el procés d'elaboració d'oli, des de la collita de les olives fins que surt envasat a punt de ser venut i consumit. Durant el matí hi haurà esmorzar popular per a tots els assistents a base de pa torrat amb oli nou i botifarra.D'altra banda, des d'aquest dilluns i fins al 23 de novembre està obert el període d'inscripcions per participar al concurs d'allioli, obert a tothom, que es farà el pròxim 27 de novembre dins la IV Festa de la Rosta, a la Nau de Cal Sanahuja, i on hi haurà premis als tres millors alliolis. Consulteu les bases.També fins al 17 de novembre us podeu inscriure al concurs d'aparadors, que ha organitzat un any més la regidoria d'Economia i Empresa per dinamitzar i promoure el comerç local. Consulteu les bases.Us recordem que durant la festa de la rosta hi haurà degustació d'oli amb pa torrat, venda de productes gastronòmics locals, tallers d'elaboració de sabó i olives en sal, inflables per a la mainada i el concurs d'allioli. Més informació al 93 776 00 76 i a viladepiera.cat/oli.