Abans d'acabar el segon trimestre, l'escola Les Flandes de Piera va celebrar un dinar popular com a acte final de Jornades d'Inclusió Alimentària Celíaca que organitza l'empresa familiar Campos Estela. Unes jornades que tenen la voluntat de fer pedagogia de la importància de la malaltia entre els nens per via de tres activitats principals: formació a monitors de menjador i cuina, activitats de desenvolupament per a nens i, finalment, la celebració d'aquest àpat de germanor sobre la temàtica treballada. Per una banda, els monitors de menjador tenen la funció de vetllar per la salut alimentària dels nens. De l'altra, per cuinar plats celíacs és imprescindible utilitzar estris de treball exclusius. Tanmateix, cal tenir present cuinar en un espai o temps diferent a la resta de plats per preservar la higiene.Quant a les activitats lúdico-pedagògiques constitueixen un mètode pràctic i efectiu per tal que els nens aprenguin, jugant i fent manualitats, quins són els aliments perjudicials per a una dieta sense gluten, en què consisteix aquesta malaltia i com actuar si un company es troba en situació al·lèrgica. El projecte de Jornades d'Inclusió Alimentària, creat per Campos Estela, va veure la llum per primer cop el primer trimestre d'aquest curs escolar 2008-2009, amb les Jornades d'Alimentació Ecològica i la inclusió alimentària pel que fa a les al·lèrgies i intoleràncies i té previst acabar el tercer trimestre amb Jornades d'alimentació saludable.