Gran afluència a la visita dels dos molins d’oli

Dilluns, 14 de novembre de 2016
El Mes de l’oli s’ha inaugurat aquest cap de setmana amb l’activitat “Del trull al plat” per conèixer l’elaboració de l’oli als molins de Cal Sadurní i Cal Nasi

El passat diumenge 13 de novembre, es va celebrar la primera de les activitats que inclou el mes de l’oli: “Del trull al plat”, amb una gran afluència de públic. En aquesta ocasió, els pierencs van poder visitar els dos molins d’oli del municipi, el de Cal Sadurní i el de Cal Nasi, de mans de persones expertes que els van explicar el procés d’elaboració de l’oli, des de la collita de les olives fins que s’envasa per ser venut i consumit.

_x000D_

A més, la visita també va incloure un esmorzar popular amb pa torrat, oli nou i botifarra. La propera activitat del programa és la Festa de la Rosta, que se celebrarà el 27 de novembre, de 10 a 14h a la Nau de Cal Sanahuja, amb el concurs d’allioli, la rostada popular, la mostra de productes agrícoles o la degustació d’olivada  i allioli de codony. 

Programació del Mes de l'Oli 

Darrera actualització: 14.10.2024 | 13:25