La Festa de la Rosta del diumenge 27 va posar punt final al mes de l'oli, organitzat per la regidoria d'Empresa i Ocupació, amb l'objectiu de promocionar l'oli de Piera. La quarta edició de la Festa va ser molt concorreguda i hi va haver molta participació en les activitats programades. Els visitants van poder degustar l'oli de les oliveres de Piera amb pa torrat, de la mà dels Falcons de Piera i olivada que va elaborar l'Associació de Dones de Piera. Durant tot el matí, es van exposar 14 estands relacionats amb el món de l'oli, cosmètica natural, productes de la terra, pastisseria, cava, fruits secs o ceràmica. Així mateix, voluntariat i residents del Centre AMMA de Can Creixell van fer un taller infantil d'elaboració de sabó, on es podia aprendre a fer sabó per a la rentadora o per a la neteja en general, i també una demostració del procés de conversió del sabó en pastilla a sabó líquid. Al migdia, es va fer el concurs d'allioli amb premis als tres millors alliolis: Victòria Cases (1r premi), Oscar Ardiaca (2n premi) i Jordi Pau (3r premi). Seguidament, a les 13.30 hores, hi va haver el veredicte del concurs d'aparadors d'aquesta edició, en què van guanyar la Jardineria l'Encís (1r premi), l'Herbolari l'Espígol (2n premi) i la Pastisseria Mora (3r premi).També els més menuts van tenir el seu espai per a l'entreteniment, ja que es va muntar una zona infantil amb inflables.Recordem que el mes de l'oli va incloure l'activitat "Del trull al plat", el passat 13 de novembre, al molí d'oli de Cal Sadurní, on es va poder conèixer el procés complet d'elaboració de l'oli.Des de la regidoria d'Empresa i Ocupació es vol fer un agraïment molt especial a tots el col·laboradors que fan possible aquesta Festa.