La vuitena edició de la Festa va ser molt concorreguda i hi va haver molta participació en les activitats programades. Els visitants van poder degustar l'oli de les oliveres de Piera amb pa torrat, de la mà dels Falcons de Piera
Durant tot el matí, es van exposar estands relacionats amb el món de l'oli, cosmètica natural, productes de la terra, fruits secs, pastisseria, cosmètica o melmelades. Així mateix, els infants van poder gaudir amb els tallers infantils de maquillatge, globoflèxia i manualitats i van tenir el seu espai per a l'entreteniment, ja que es va muntar una zona infantil amb inflables.
Passat el migdia, hi va haver el veredicte del concurs d'aparadors d'aquesta edició, en què van guanyar la pastisseria Mora Pérez 2011 SL (1r premi), l'Herbolari l'Espígol (2n premi) i Boniques Llanes (3r premi). Per la seva banda, l'alumnat de 4t d'ESO de l'Escola Apiària van sortejar una magnífica panera per al viatge de final de curs.
Recordem que el mes de l'oli va incloure l'activitat "Del trull al plat", el passat 15 de novembre, al molí d'oli de Cal Sadurní i Cal Nasi, on es va poder conèixer el procés complet d'elaboració de l'oli.
Des de la regidoria d'Empresa i Ocupació es vol fer un agraïment molt especial a tots el col·laboradors que fan possible aquesta Festa.