Potenciant l’oli com a producte de proximitat i atractiu turístic

Dimarts, 11 de febrer de 2020
S’estan duent a terme visites a productors, distribuïdors i restaurants per estudiar una possible oferta turística basada en la promoció de l’oli

Des del 2019, l’Ajuntament de Piera, treballa amb els ajuntaments del Bruc i de Collbató i amb el suport del Consell Comarcal per a definir una oferta turística que impliqui els diferents actors relacionats amb el sector de l’oli. La intenció és que aquesta oferta contribueixi a la revalorització del producte i al desenvolupament local dels municipis.

_x000D_

Durant la primera fase del projecte va tenir lloc una primera trobada amb tots els agents implicats per explicar-los el projecte i encoratjar-los a formar-ne part. En aquesta segona fase s’han visitat els diferents productors, distribuïdors i altres agents del sector turístic per tal de conscienciar-los i implicar-los en el projecte. En aquestes visites s'ha analitzat el nivell d'atractivitat del seu producte i s'ha intentat identificar-ne les oportunitats que pugui haver per al desenvolupament d'una oferta turística competitiva al mercat.

_x000D_

Amb tota la informació recollida es plantejarà un escenari estratègic de futur que marcarà el full de ruta a seguir per al posterior desenvolupament d’un paquet turístic que permeti fomentar l'oleoturisme.

Darrera actualització: 14.10.2024 | 13:25