Aquest divendres, a les 6 de la tarda, la Biblioteca de Piera acull la xerrada i el tast sota el títol «L'oli d'oliva i les seves propietats» ,a càrrec de l'entès Eudald Salvat Mestre. L'acte és la prèvia a la Festa de la Rosta que se celebrarà diumenge de la setmana que ve amb la participació de comerços, entitats i particulars, i vol remarcar la importància que té aquest producte en la tradició, la gastronomia pròpia i la salut.Del 20 al 29 de novembre (dia de la Festa de la Rosta) diversos establiments de Piera participen amb propostes sobre aquest producte:El forn de pa TUPAN: pa d'oli i coques d'oliEl 2 forns de pa MORA: pa d'olives (secció pa), bombons d'olives i got individual de xocolata, olives de galeta de xocolata, oli i sal (secció pastisseria)El FORN ARTESÀ EL BEDORC: pa artesà amb oli de les oliveres de PieraEl forn de pa MASSAPÀ: torrades amb oli verge.La CARNISSERIA SIMÓ: donarà torrades de pa amb oli acabades de fer per als clients el 28 de novembre.