Aquest diumenge, a partir de les 10 hores, té lloc l'activitat Del trull al plat! programada dins els actes del mes de l'oli, organitzats per la regidoria d'Empresa i Ocupació. En aquesta ocasió, el molí d'oli de Cal Nasi obre les portes per donar a conèixer al públic el procés d'elaboració de l'oli des de la recol·lecció de les olives fins al moment d'envasar-lo. Les visites seran guiades i per a grups d'un mínim de 10 persones. No cal concertar hora prèviament i en finalitzar l'acte s'oferirà un esmorzar popular per als assistents.
La pròxima activitat prevista és la Festa de la Rosta, el diumenge 18, de 10 a 15 hores, a la Nau de Cal Sanahuja, amb degustació d'oli nou, olives i olivada, mostra de productes agrícoles i productes relacionats amb l'oli, taller d'elaboració de sabó i xampú, propietats terapèutiques de la flor de l'olivera en les flors de bach i zona infantil amb inflables.
Més informació