Portada > Actualitat > Notícies > Es talla un tram del passeig del Prat per les obres de la plaça de la Creu

Es talla un tram del passeig del Prat per les obres de la plaça de la Creu

16/09/2024

Es recomana utilitzar el carrer Lope de Vega

A causa de les obres de remodelació de la plaça de la Creu, s'ha tallat temporalment un tram del passeig del Prat, entre els carrers de Sant Bonifaci i de Folch i Torres. Els treballs, que van iniciar-se a finals d'agost, avancen a bon ritme, i les properes tasques requereixen el tall d'aquest carrer durant els pròxims mesos. Està previst que les obres s'allarguin fins la primavera vinent.

La Policia Local de Piera ha instal·lat la senyalització necessària per garantir la correcta circulació de vehicles malgrat el tall d'aquest carrer, que és una via important per al nucli urbà. Als conductors que circulin pel carrer Sant Cristòfol se'ls recomana girar pel carrer Lope de Vega, a la Font Nova, i evitar accedir al carrer Sant Bonifaci. Tot i això, els vehicles que ho necessitin podran accedir fins a l’aparcament de les Abadesses per sortir del nucli antic.

A més, s'ha limitat el pas de vehicles pesats per aquesta zona.

L'Ajuntament de la Vila de Piera agraeix la comprensió i la col·laboració dels veïns i veïnes de la zona i demana disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar.

Arxivat a: Obres i serveis
Es talla un tram del passeig del Prat per les obres de la plaça de la Creu
Les obres de la plaça de la Creu avancen a bon ritme