Portada > Actualitat > Notícies > Piera acollirà una xerrada i una sessió de prova de wabol, un nou esport accessible a tothom

Piera acollirà una xerrada i una sessió de prova de wabol, un nou esport accessible a tothom

02/10/2024

Coincidint amb la 75a Festa de la Gent Gran

L'Ajuntament de Piera continua fomentant la pràctica de l'esport i l'activitat física amb una nova proposta per a tots els veïns i veïnes: el Wabol, una innovadora modalitat esportiva que està guanyant popularitat arreu del món. El wabol, tot i que és similar al futbol, es diferencia per una regla essencial: està prohibit córrer. Aquest esport permet a les persones gaudir de l'activitat física d'una manera més tranquil·la i segura, fent-lo accessible a persones de totes les edats i condicions físiques. Si pots caminar, pots jugar!

L'activitat es divideix en dues jornades diferents i estarà dirigida per tècnics professionals de wabol:

Xerrada informativa 

El dimarts, 8 d’octubre, a les 10:00 h, el Casal de Piera acollirà una xerrada informativa oberta a tothom. En aquesta sessió, tècnics professionals de wabol explicaran els principis bàsics de l’esport, les seves regles, els beneficis per a la salut i com aquesta disciplina pot ajudar a mantenir-se actiu de forma segura i divertida. Aquesta xerrada està dirigida a totes les persones interessades en conèixer més sobre aquesta activitat, especialment aquelles que busquen una alternativa més relaxada a l’esport convencional.

Sessió de prova: Vine a jugar a wabol!

El dimecres, 16 d’octubre, a les 11:00 h, al camp de futbol de Piera, tindrà lloc una sessió de prova pràctica. Aquesta és una oportunitat única per posar en pràctica tot el que s'ha après a la xerrada i experimentar personalment aquest esport tan especial. No cal tenir experiència prèvia ni estar en forma: només has de portar roba còmoda i ganes de passar-t'ho bé. Els tècnics de wabol seran els encarregats de guiar aquesta sessió, fent que tots els participants puguin gaudir d’una experiència esportiva adaptada a les seves capacitats.

El wabol és una excel·lent opció per a aquelles persones que volen seguir practicant esport d’una manera divertida i saludable, però sense la pressió de competir o d’assolir un rendiment físic elevat. És especialment recomanat per a persones grans, però obert a tothom que vulgui provar-lo.

Arxivat a: Esports
Wabol

Arxius adjunts