Portada > Actualitat > Notícies > El pierenc Toni Bou aconsegueix el seu 36è títol mundial

El pierenc Toni Bou aconsegueix el seu 36è títol mundial

08/10/2024

El pilot de casa nostra es corona campió per 18a vegada en el Campionat del Món de XTrial indoor a Andorra

Aquest cap de setmana, Toni Bou, ha sumat un nou èxit a la seva trajectòria esportiva en proclamar-se campió del món de XTrial per 18a vegada en la modalitat indoor, assolint un total de 36 títols mundials. L'esdeveniment va tenir lloc a Andorra, en una prova decisiva del Campionat del Món de XTrial, on Bou, competint per l'equip Repsol Honda Team, va tornar a demostrar la seva superioritat malgrat els contratemps inicials.

Amb dues proves encara per disputar-se aquesta temporada 2024, Bou es consolida com la figura més reeixida de la història del trial. Durant la competició, el pierenc va començar amb un error a la zona 5, que el va relegar a la segona posició provisional darrere del seu company d'equip, Gabriel Marcelli. Tanmateix, Bou va reaccionar en la segona volta i, malgrat cometre dos errors, va accedir a la final pilotant la seva Montesa Cota 4RT, on va desplegar el seu millor nivell.

En la passada definitiva, Bou va competir amb una determinació impressionant, sumant 10 punts de penalització, però assegurant-se la victòria en la prova i, amb ella, el seu cinquè títol de la temporada. Aquest triomf eleva el seu palmarès a un total de 36 campionats mundials, mantenint-se invicte en competició des de l'any 2007, un rècord inèdit en la història d'aquest esport.

La propera prova del Campionat del Món de XTrial tindrà lloc a Estònia el proper 26 d’octubre, on es decidirà el subcampionat, que es disputen els espanyols Jaime Busto i Gabriel Marcelli. 

Arxivat a: Esports
Toni Bou guanya el seu 36è mundial