VILADEPIERA - REVISTA 23 - page 15

Cursos subvencionats de Formació Ocupacional
El SOC i el Fons Social Europeu ofereixen formació ocupacional, concretament un curs
d’anglès de gestió comercial i el certificat de professionalitat de dinamització de lleure.
Els requisits per a apuntar-se al
curs d’anglès: gestió comercial
és
tenir un batxillerat o FP1 administratiu i experiència com secretari/ària o
administratiu/tiva, departament comercial. També és preferible, encara
que no obligatori, tenir el nivell B1 d’anglès. El curs té una durada de
220 hores i comença el 25 de març, en horari de tarda.
Per al
Certificat de Professionalitat de Dinamització de Lleure
(tres
mòduls) cal tenir un nivell de graduat o equivalent. En cas de no tenir
el nivell requerit i per accedir al curs cal passar unes proves de nivell de
competència matemàtica i llengua. Aquesta formació té una durada
de 150 hores i comença el 10 de febrer, en horari de matí. La formació
complementària és de 20 hores i es dediquen 160 hores a les pràctiques
en empreses, que es fan entre els mesos d’abril i juliol.
Més informació al Centre de Serveis La Bòbila, tel. 93 776 00 76 (David Jordan).
15
La implicació dels comerços locals va permetre tornar a
premiar per cinquena vegada els tres aparadors més ben
guarnits, que amb criteris d’avaluació com la creativitat,
l’originalitat i la qualitat artística, l’ús de productes propis
de l’establiment, el grau de vinculació al tema «l’oli i les
oliveres» i el resultat final i l’esforç en la creació van recaure
en Mar Studio’s, Jardineria l’Encís i l’herbolari l’Espígol.
La present edició és la que ha reunit més concursants
per fer allioli. Un total d’11 candidats es van esforçar per
obtenir la millor salsa i les lloances del Jurat qualificador. Els
guanyadors van ser Jordi Amat, Antonio Ortiz i Pilar Ranz.
Cal esmentar que, per primera vegada, també van
participar empresaris del sector de la restauració, que
van oferir un tast als assistents: Restaurant Can Bonastre
(empanada), La Cantina (bacallà amb cocotxes al pil pil)
i la Graella del Portell (escalivada amb olives negres). El
Restaurant la Carretera també hi va participar amb un
plafó de fotos del seu establiment.
Finalment, l’organització va sortejar entre els presents 15
garrafes d’oli, molt benvingudes per part de les persones
a qui les mans innocents dels representants del pubillatge
infantil van repartir la sort.
Primer premi - Mar Studio’s
Segon premi - Floristeria l’Encís
Tercer premi - Herbolari
L’Espígol
1...,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14 16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,...60
Powered by FlippingBook